Direct contact: +31 (0) 73 599 0070

LEAN AND GREEN AWARD & STAR WINNER Ons team staat voor u klaar! FLEXIBEL, EFFICIENT, PROFESSIONEEL EN GERICHT OP KWALITEIT NATIONAAL EN INTERNATIONAAL TRANSPORT DUURZAAM, GROENER EN SCHONER GESPECIALISEERD IN GEKOELD TRANSPORT

Transport

Transportbedrijf Jan Deckers Jr. heeft de basis voor het vervoeren van groente en fruit. Verse producten zijn onderdeel van de daghandel en moeten daarom snel en goed geconditioneerd op de plaats van bestemming gebracht worden. Gedurende het hele jaar vervoeren wij verse AGF producten, bloemen en planten en gedroogde, koel- en/of vriesproducten.

Deckers heeft dagelijks lijndiensten van Bleiswijk, Westland, Barendrecht en Breda naar Antwerpen, Mechellen, Brussel en Ternat. Er is een lijndienst van Bleiswijk, Westland, Barendrecht en Breda naar Venlo en vice versa. Ook is er iedere dag een lijndienst van en naar Schiphol. Door de vaste lijnverbindingen met ons complete wagenpark kunnen wij snel inspelen op wensen van verladers. Jan Deckers Jr. rijdt zowel deelladingen als complete vrachten naar de diverse bestemmingen. In België worden tevens dagelijks de veilingen en havens in Antwerpen en Zeebrugge aangedaan.

Garantie van kwaliteit, punctualiteit en stiptheid!

Jan Deckers jr. beschikt over een ervaren team met gemotiveerde medewerkers, die de dagelijkse werkzaamheden uitvoeren. De ervaren planners en de grote kern van vaste chauffeurs in combinatie met de moderne vloot bieden de opdrachtgevers een absolute garantie van kwaliteit, punctualiteit en stiptheid.