Direct contact: +31 (0) 73 599 0070

LEAN AND GREEN AWARD & STAR WINNER Ons team staat voor u klaar! FLEXIBEL, EFFICIENT, PROFESSIONEEL EN GERICHT OP KWALITEIT NATIONAAL EN INTERNATIONAAL TRANSPORT DUURZAAM, GROENER EN SCHONER GESPECIALISEERD IN GEKOELD TRANSPORT

Historie

Historie

Historie - Jan Deckers Jr. B.V.In 1970 wordt Jan Deckers Jr. B.V. opgericht in Ammerzoden als groothandel, die zich bezighoudt met het leveren van diverse groente grossiers, marktkooplieden en supermarkten. Door de jaren heen ontwikkelde Jan Deckers zich sterk op de markt als grossier. Jan Deckers Sr. zag al snel dat de grossier een tijdelijke oplossing was en dat supermarkten zelf een weg zochten naar rechtstreekse inkoopkanalen in binnen- en buitenland. In 1980 begon een grote winkelketen met het bouwen van een eigen distributiecentrum, waar de producten op een centraal punt aangeleverd moesten worden, i.p.v. ze uit te leveren aan de diverse winkels. Na een aantal jaren stopte de leveranties onder de condities dat we daar transport voor terug kregen.

Na dit 1 jaar gedaan te hebben, besloten de supermarkten om dit ook zelf te gaan doen, maar na een aantal maanden bleek dit minder positief uit te pakken dan men gedacht had en besloten ze om alsnog een beroep te doen op Jan Deckers. Daarna deden steeds meer importeurs en exporteurs een beroep op transporten van Jan Deckers Jr. B.V. Dit heeft anno 2007 geresulteerd in een modern transportbedrijf met 30 autos en diverse vaste charters in combinatie met zeer goede samenwerking met een aantal collega vervoerders.

Huidige locatie

In 1995 bouwt Jan Deckers Jr. op de huidige locatie een modern nieuw pand in Ammerzoden. Met 11 deuren, ruime parkeergelegenheid, eigen pompeiland en een 2 verdiepingen tellende kantoorruimte is het bedrijf klaar voor de toekomst. Het wordt in 1996 officieel geopend met als slogan Ruimte voor de toekomst.

Huidige locatie - Jan Deckers Jr. B.V.

inmiddels zijn wij al enige tijd bezig om ons bedrijfs pand en parkeer terrein verder uit te breiden. Hieronder een afbeelding van hoe de nieuwe situatie moet gaan worden.

Nieuwe situatie - Jan Deckers Jr. B.V.