Direct contact: +31 (0) 73 599 0070

LEAN AND GREEN AWARD & STAR WINNER DUURZAMER EN GROENER NATIONAAL EN INTERNATIONAAL TRANSPORT GESPECIALISEERD IN GEKOELD TRANSPORT FLEXIBEL EN EFFICIENT, 24/7

Lean and Green Star

Lean and Green Star - Jan Deckers Jr. B.V.

Jan Deckers Jr. B.V. heeft naast het plan van aanpak om het logistieke proces duurzamer te maken dit ook met succes uitgevoerd. Hiervoor hebben wij in 2014 de Lean and Green Star in ontvangst mogen nemen. Deze ‘Star’ wordt toegekend aan organisaties zodra zij de ambitie uit het Plan van Aanpak bewezen hebben gerealiseerd. De criteria om de eerste Lean and Green Star te ontvangen zijn:

Deelname aan de monitoring als lid van de Lean and Green Community. Zodra de Lean and Green Award behaald is, kunnen de Award Winners via de online monitoring halfjaarlijks hun gegevens invoeren. Deze monitoring dient om inzicht te krijgen in de behaalde resultaten tot dusver, maar ook om te toetsen of de doelstelling behaald wordt.
Minimaal 20% CO2-reductie ten opzichte van de nulmeting gerealiseerd, gedurende 12 maanden. Zodra de 20% CO2-reductie behaald is, dient deze over een periode van 12 maanden te zijn vastgehouden. Voor het behalven van de 20% CO2-reductie gelden de 5 jaar van het Plan van Aanpak.
De Lean and Green Award dient minimaal 1,5 jaar in het bezit te zijn van de koploper, voordat de Lean and Green Star uitgereikt kan worden.

“Jan Deckers Jr. B.V. is al jaren bezig met het terugbrengen van de CO2 uitstoot, en bewijst dat er nog meer mogelijk om de de CO2 uitstoot nog verder te verlagen.” 

meer info over Lean and Green op www.lean-green.nl

Lees het hier het persbericht