Direct contact: +31 (0) 73 599 0070

Jan Deckers Jr. B.V. nu ook Lean and Green Star winner

Jan Deckers Jr. B.V. nu ook Lean and Green Star winner

Lean & Green Star - Jan Deckers Jr. B.V.Jan Deckers ontving op 15 mei j.l. namens Jan Deckers Jr. B.V. de Lean and green Star.

We moeten als logistiek dienstverlener ons altijd blijven onderscheiden ten opzichte van andere. Niet alleen op gebied van prijs en kwaliteit maar ook met betrekking tot het milieu en duurzaam ondernemen. Hier hebben wij ons vanaf begin af aan voor ingezet. Al ruim 40 jaar lang staan we voor aan als het gaat om aanpassingen voor het milieu.

In 1998 waren wij al koploper in het geconditioneerd transport met de certificering voor ISO en HACCP. In 2010 gingen wij als een van de eerste voor de nieuwe norm, namelijk ISO22000:2005. In 2001 mochten wij de fel begeerde Lean and Green Award in ontvangst nemen. Lean and Green staat voor duurzaam ondernemen met als doelstelling de CO2 uitstoot met minimaal 20% te verminderen.

In december 2012 mochten wij als eerste het certificaat ‘Duurzaam Op De Weg’ ontvangen. Dit omdat wij een maatschappelijk verantwoord bandenbeleid voeren. Op 15 mei 2014 worden alle bovenstaande componenten nog eens beloond met een Lean and Green Star. Deze wordt uitgereikt omdat we hebben aangetoond de CO2 uitstoot met meer dan 20% hebben verminderd.

Al onze opdrachtgevers genieten dus niet alleen van de juiste service en flexibiliteit maar ook van ons duurzaam beleid.

Jan Deckers Jr. B.V. helpt mee aan een schoon en leefbaar milieu, zowel nationaal als internationaal. Uw producten worden duurzaam en groen vervoerd. Hier zal ook de volgende generatie ons dankbaar voor zijn.]]>

Lees hier het officiële persbericht