Direct contact: +31 (0) 73 599 0070

Deij Transport sluit zich aan bij samenwerking Jan Deckers en Jan de Waal

Deij Transport sluit zich aan bij samenwerking Jan Deckers en Jan de Waal

Deij Transport sluit zich aan bij het samenwerkingsverband van de transportbedrijven Jan Deckers en Jan de Waal. Door de krachtenbundeling en bijhorende schaalvoordelen, vergroten zij hun netwerk en kunnen zij gezamenlijk nóg beter voldoen aan de wensen en eisen van de markt.

 

Bovenstaande partijen hebben jarenlange ervaring als logistiek dienstverlener en een hoge mate van expertise opgebouwd. Ze vullen elkaar aan met verschillende logistieke diensten als het gaat om geconditioneerd transport en opslag in de bloemen-, planten-, groente- en fruitsector. Er wordt al regelmatig samengewerkt. In combinatie met de ontwikkelingen in de sector, hebben de directies besloten de strategische samenwerking te intensiveren.

 

Met deze samenwerking versterken de bedrijven hun posities in de bloemen-, planten-, groente- en fruitsector en wordt het nationale en internationale netwerk vergroot. Dagelijks hebben de bedrijven circa 150 vrachtwagens beschikbaar om hun klanten te bedienen.

 

De transportbedrijven Deij Transport (gevestigd in Geldermalsen) Jan Deckers (gevestigd in Ammerzoden) en Jan de Waal (gevestigd in Bleiswijk) hebben individueel hun eigen specialisme en blijven zelfstandig naast elkaar bestaan en opereren. Dat gebeurt onder hun eigen naam, kleur en identiteit. De samenwerking heeft geen gevolgen voor zowel het personeel als de directie. Ook voor klanten verandert er niets, zij blijven klant bij de organisatie waar zij ook nu hun diensten afnemen.