Direct contact: +31 (0) 73 599 0070

Benelux Chauffeur met overnachting en Chauffeur Zaterdag

Benelux Chauffeur met overnachting en Chauffeur Zaterdag

Jan Deckers jr bv is een nationaal en internationaal transportbedrijf. Wij verzorgen dagelijks voor een groot aantal vaste klanten de transporten in de Benelux. Het betreft vaak ritten onder geleide temperatuur, daarbuiten vervoeren wij eieren, luchtvracht en stukgoed. Wij onderscheiden ons door betrouwbaarheid en kwalitatief hoogwaardig werk af te leveren bij onze klanten. Onze klanten blijven ons vaak langdurig trouw en wij bestaan dan ook al bijna 50 jaar. Onze werknemers zijn behoorlijk honkvast als ze hun draai gevonden hebben en hebben daarom ook veel langdurige dienstverbanden.

Wij zoeken:

Chauffeur Benelux met overnachtingen

Je draait mee in onze planning en vervoerd producten / vrachten op pallets door de Benelux, je laad bij importeurs exporteurs en handelshuizen, gemiddeld ben je 3 nachten in week van huis, de vrachten bestaan veel al uit 1 laad en 1 losadres. Bij de meeste van onze laadadressen staat een elektrische pompwagen ter beschikking. De standplaats is Ammerzoden.

Chauffeur zaterdag

De werkzaamheden bestaan uit palletwerk. Je laadt op de opgeven laadadressen voor het lossen bij een importeur of exporteur. Indien je wilt afwisselen 1 zaterdag vrij en een zaterdag werken is dat mogelijk. De verloning op zaterdag is 150%

Wie zoeken wij:

Chauffeurs die in het bezit zijn van rijbewijs C en E, CCVB, code 95, representatief voorkomen, ervaring met een pompwagen, flexibele instelling, communicatief vaardig, teamspeler, met een gezonde dosis werklust. Je bent woonachtig in een straal van 40 km rondom Ammerzoden. Heb je diesel in je DNA reageer dan snel op één van deze functies. Voor meer informatie over bovenstaande vacatures kun je contact opnemen met
Jan Deckers tijdens kantooruren. Je cv kun je sturen naar info@jandeckersjr.nl. Kijk voor meer informatie over ons bedrijf op www.jandeckersjr.nl.